Bli en trollkarl

John-Henry

Med glädje kommer jag ta över världen.

 

Så du vill bil trollkarl!

 

Vid någon punkt i våra liv har vi alla blivit förvånade och inspirerats av magi, trick och magiker. Som barn fantisera mång av oss ofta om att kunna dra en kanin ur en hatt, eller imponera på din familj genom att hitta rätt kort i leken. Nu för tiden, har branschen blivit så enorm, att många har gjort sig en förmögenhet i branchen. Magiker och illusionister som David Copperfield, Penn and Teller och Chris Angel har gjort sin förmögenhet gör sina shower.

 

Många som har en önskan att lära sig trolleri ta på sig att göra den forskning själva som krävs för att lära sig och finslipa sina tricks. De som har turen kan även hitta en mentor som kommer att bortse från den generell regel om att "en trollkarl avslöjar aldrig sina trick" och ta dem under sina vingar.

 

Om du är nybörjare magiker, brukar man söka på framgångsrika magiker i branschen och ta en titt på internet och se vilken handledning du kan hitta. Det viktigt att veta är dock att videor och instruktioner är bra att komma igång, men kan slå tillbaka när du vill gå vidare. Orsaken är att de flesta online instruktioner för avancerade eller komplicerade rutiner är ofullständiga eller av låg kvalitet eftersom de har sammanställts av människor som inte riktigt förstår vad de gör. För avancerade och komplicerade trick, rekommenderar jag i biblioteket eller bokhandeln. Du kan också besöka din lokala magiska butik och prata med personen bakom disken. Berätta för dem vad du vill lära sig och de kan guida dig i rätt riktning.

Det finns också trolleriföreningar som man kan kontakta viktigt att veta att de har oftast är ett inträdesprov. Så förbred en kortare trollerirutin.

 

Nästa, öva, öva, öva! Inte bara kommer du behärskar trick du lär dig, men också få reda på vilken typ av magi du gillar mest. Men prova allt.

 

Slutligen ge inte upp. Många magiker som kom före dig och århundraden av tänkande har gått till att skapa den magi som nu kallas standard magiskatrick. Om det är trollkarl det du vill bli, kan du vara säker på att uppnå det med uthållighet och tålamod!